Betrouwbare partner voor IT Nearshoring in Nederland
20 dec, 2021

Betrouwbare partner voor IT Nearshoring in Nederland

Tegenwoordig is het helemaal niet gek als u actief bent in de IT. Het kan dan echter wel handig zijn om wat hulp te hebben. Hiervoor kunt u natuurlijk een tak hebben in een of ander ver land, maar dat hoeft helemaal niet. U kunt tegenwoordig namelijk ook met veel gemak uw processen uitbesteden in Nederland. Doordat Nederland een grote speler is op het gebied van IT, weet u daardoor ook meteen zeker dat hetgeen wat u uitbesteedt in goede handen is. Daarnaast zorgt de Nederlands overheid er ook nog eens voor dat het voor bedrijven heel gunstig is om in Nederland data op te slaan of andere zaken te doen.

Wat zijn enkele voordelen van nearshoring in Nederland?

Een van de grootste voordelen is natuurlijk dat u uw processen en dergelijke niet helemaal hoeft uit te besteden aan een organisatie in een ver land. Dit zorgt ervoor dat het contact met uw IT Nearshoring in Nederland veel makkelijker gaat dan anders het geval was geweest. Dit betekent ook meteen dat de cultuurverschillen een stuk minder groot zijn dan anders het geval had kunnen zijn. Hoewel IT nearshoring in Nederland dus niet meteen geld bespaart, kan dit over een langere periode zeker wel geld besparen. Als het contact gemakkelijk is en iedereen dezelfde taal spreekt, zorgt dit er natuurlijk voor dat er minder tijd verspild wordt aan onbelangrijke zaken. Zo bent u daar zo min mogelijk tijd aan kwijt en kunt u zich zoveel mogelijk richten op uw bedrijf of organisatie. Dan kunt u zich focussen op winst maken en het onderhouden van goede relaties met belangrijke klanten. Overigens is het ook fijn dat beide organisaties gebonden zijn aan de Nederlandse wetgeving.

Interesse in IT nearshoring in Nederland?

Dan bent u zeker niet de enige. Nederland is het perfecte land voor IT nearshoring en daar zijn veel organisaties van op de hoogte. Vanwege het feit dat Nederland veel kennis heeft, maar ook het geld om te investeren in IT, maakt dat Nederland een fijne optie. Het is nu aan u om er gebruik van te maken.

Zo kies je de juiste Windows software voor gaming
20 dec, 2021

Zo kies je de juiste Windows software voor gaming

Om je computer zo goed mogelijk te laten werken is het een goed idee om mee te gaan met de nieuwste Windows. Zo weet je namelijk zeker dat je computer de nieuwste beveiliging heeft. Daarnaast zal de nieuwste Windows voor een fijner gebruik zorgen. Maar wat is nou de nieuwste Windows? In 2015 was er namelijk aangekondigd dat er geen nieuwe versie van Windows zou komen. Toch is dit wel het geval. Namelijk Windows 11.

Geen verplichting om te upgraden

Het is belangrijk dat je met jouw computer bij blijft met de nieuwste versies, omdat de updates na een bepaalde tijd stoppen. Echter is het niet verplicht om direct te upgraden naar de nieuwste Windows. Je kunt namelijk nog een aantal jaar gebruik maken van je huidige Windows. Het kan voor mensen die het lastig vinden om met computers om te gaan een hele verandering zijn om over te schakelen naar een nieuwe Windows. De keuze om nog even bij je huidige Windows te blijven is dan ook zeker niet verkeerd. Om te upgraden naar Windows 11 hoef je geen geld te betalen, dus het hoeft geen financiële belemmering te zijn.

Maak gebruik van verschillende platformen

Naast de nieuwste Windows 11, is er ook een nieuwe versie uitgebracht waarbij je bijvoorbeeld Word, Powerpoint en Excel kunt gebruiken. De laatste versie was Microsoft 365, maar de nieuwste versie heet Office 2021. Voor het gebruiken van Office 2021 hoef je eenmalig te betalen. Hierna kun je gebruikmaken van de verschillende platformen. Naast dat je gebruik kunt maken van Word, Powerpoint en Excel, kun je bijvoorbeeld ook gewoon mails sturen met Outlook. Daarnaast zijn er nog een aantal andere platformen die erg handig kunnen zijn. Vooral voor mensen die een opleiding volgen, is het aan te raden om gebruik te maken van Office 2021.

Dit zijn de nieuwste producten van Microsoft: Windows 11 en Office 2021
20 dec, 2021

Dit zijn de nieuwste producten van Microsoft: Windows 11 en Office 2021

De nieuwste Windows op jouw computer zorgt ervoor dat je computer op een juiste manier werkt. Door gebruik te maken van de updates, weet je zeker dat de nieuwe beveiliging op je computer is geïnstalleerd. Ook is de bruikbaarheid van je computer beter zodra je gebruik maakt van de nieuwste Windows. Microsoft heeft de nieuwste versie van Windows, Windows 11, gelanceerd. Ga jij er gebruik van maken?

Wel of niet upgraden naar een nieuwe versie?

Na een aantal jaar stoppen de updates van je huidige Windows. Hierdoor is het van belang dat je bij blijft met de nieuwste versie van Windows. Toch is het geen verplichting om direct mee te gaan met de laatste versie. Want waarom zou je? De updates zullen nog een aantal jaar doorgaan. Daarnaast is het voor mensen die het lastig vinden om met computers om te gaan een hele verandering. Het is dus zeker niet een must om direct de nieuwste Windows 11 aan te schaffen. Na een aantal jaar is het wel de bedoeling dat je overschakelt, omdat je dan geen nieuwe updates meer krijgt. Daarbij is de upgrade gratis.

Kies het pakket die bij jou aansluit

Om onder andere Word, Powerpoint en Excel te gebruiken, kun je de nieuwste Office 2021 aanschaffen. Microsoft office 2021 is een opvolger van Microsoft 365. Door een eenmalige betaling kun je met Microsoft office 2021 direct gebruik maken van de verschillende platformen. Buiten Word, Powerpoint en Excel zijn er natuurlijk ook andere platformen te gebruiken bij Microsoft office 2021. Hiervoor zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld mails sturen? Dan kun je ook Outlook gebruiken. Als je een studie volgt, dan zul je waarschijnlijk een breder pakket aanschaffen dan iemand die dit niet doet. Kijk dus goed naar de mogelijkheden en vind de optie die het beste bij jou aansluit.

Linkbuilding je beste vriend voor hogere rankings
7 dec, 2021

Linkbuilding: je beste vriend voor hogere rankings

Linkbuilding is een van de belangrijkste aspecten van SEO omdat het zoekmachines helpt te weten waar je pagina over gaat. Wanneer er gelinkt wordt naar jouw website vanaf andere pagina’s, vertellen deze links Google dat deze inhoud relevantie heeft voor het onderwerp en een hogere rang moet krijgen. Het is echter niet genoeg om alleen links te bouwen – ze moeten relevant zijn voor Google om ze enig gewicht te geven!

De belangrijkste linkbuilding strategieën

Er zijn verschillende soorten linkbuilding strategieën die je hiervoor kunt gebruiken. Eén strategie is om de redacteuren van websites die met je bedrijf te maken hebben te mailen en hen te vragen een link naar je site te plaatsen. Je kan ook proberen commentaar te geven op bestaande websites met relevante inhoud, contact opnemen met bloggers met het verzoek je site te bezoeken of een gastblog bericht op hun website te organiseren.

Hoe vind je relevante websites en bloggers die links willen bouwen

De beste manier om relevante websites te vinden is te zoeken in de populairste categorieën op Google. Als je eenmaal een website hebt gevonden, zoek dan naar links op de pagina. Als deze website geen links heeft, kun je zoeken naar blogs in dezelfde categorie en contact met hen opnemen om te vragen of ze jouw link willen plaatsen op hun site. Dit kan een effectieve manier zijn om je linkbuilding campagne te beginnen!

Je linkbuilding uitbesteden

Het e-mailen van redacteuren en het becommentariëren van websites kan een tijdrovende taak zijn. Als je niet de tijd of de middelen hebt om dit te doen, kun je iemand anders vragen om het voor je te doen! Wanneer je je linkbuilding strategie uitbesteedt, zijn de voordelen eindeloos. Je zult tijd en energie besparen. Je zult ook meer kans hebben om backlinks te vinden van sites van hoge kwaliteit omdat zij de campagne voor jou zullen voeren!

De voordelen van linkbuilding

Er zijn verschillende voordelen van linkbuilding, dit zijn de grootste drie voordelen:

  1. Hogere rankings – Wanneer je veel links hebt van websites van hoge kwaliteit, zal je website hoger ranken in de zoekmachine resultaten pagina’s. Dit betekent dat meer mensen je website zullen zien en waarschijnlijk zullen bezoeken.
  2. Verhoogd verkeer – Hoe hoger je website scoort, hoe meer verkeer je zal ontvangen. Dit komt omdat mensen eerder zullen klikken op de bovenste resultaten dan op de resultaten die lager op de pagina staan.
  3. Verbeterde naamsbekendheid – Wanneer mensen je website hoog zien scoren voor relevante zoekwoorden, zullen ze je merk gaan associëren met deze zoekwoorden. Dit kan helpen om de naamsbekendheid te vergroten en meer verkeer naar je website leiden in de toekomst.
30 Zoekwoordenonderzoek Tools getest!
14 okt, 2021

30 Zoekwoordenonderzoek Tools getest!

zoekwoordenonderzoek tools

Zoekwoordenonderzoek tools, je kunt er niet meer zonder. Ze maken het leven van menig blogger en online marketeer een stuk makkelijker. En dat is niet voor niets. Het doen van zoekwoorden onderzoek is namelijk een belangrijke stap binnen SEO. Bij een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar zoekopdrachten die mensen gebruiken om informatie te… Lees verder op seo-review.nl

Verviervoudig je websitebezoekers met SEO – De meest complete SEO cursus van 2021?
4 okt, 2021

Verviervoudig je websitebezoekers met SEO – De meest complete SEO cursus van 2021?

verviervoudig je websitebezoekers met SEO review

Een cursus met als titel: verviervoudig je websitebezoekers met SEO, dat beloofd veel! In deze review lees je er alles over! Deze online SEO cursus, aangeboden door Esmée (van esmeelifestyle.nl: 22.000 unieke bezoekers per maand!) bestaat uit 26 videolessen, is geschikt voor zowel beginnende bloggers als de meer ervaren bloggers en kost eenmalig €177. In… Lees verder op seo-review.nl

Geld besparen? Kies een Sonos One SL aanbieding
1 okt, 2021

Geld besparen? Kies een Sonos One SL aanbieding

Een Sonos One SL aanschaffen? Deze kwalitatieve speaker van het merk Sonos is om veel redenen een goede keuze. De speaker is niet alleen zeer compact, maar heeft daarnaast ook heel veel andere voordelen. Zo ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en strakke speaker die uitstekend geluid voortbrengt. Om er zeker van te zijn dat je niet onnodig teveel betaalt, kun je kiezen voor een Sonos One SL aanbieding. Hier lees je hoe je geld bespaart op je aankoop.

Hoeveel bespaar je met een aanbieding?

Hoeveel je bespaart met een Sonos One SL aanbieding, is afhankelijk van een aantal zaken. In de eerste plaats verschilt het per winkel, maar ook per aanbieding. Daarnaast spelen ook nog andere factoren een rol. Zo is het een keer per jaar Black Friday, een event waarbij je heel veel producten met korting kunt aanschaffen. De kans is groot dat je ook een Sonos One SL aanbieding kunt vinden: je bespaart hiermee zomaar tientallen euro’s.

Daarnaast komt het ook voor dat je een speciale deal tegenkomt voor de Sonos One SL, zoals de aanschaf van twee Sonos One SL speakers voor een lagere prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om een set te creëren van meerdere speakers die je vervolgens goedkoper kunt aanschaffen. Je kunt bij de betreffende winkel direct zien hoeveel jij kunt besparen met je aankoop.

Mis geen enkele aanbieding

Online blijf je altijd op de hoogte van iedere Sonos speaker aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je niet onnodig teveel betaalt voor je nieuwe aanwinst. Online zie je direct waar je terecht kunt voor een goede deal en hoeveel jij bespaart. Dit maakt het extra makkelijk om te profiteren van een aantrekkelijke aanbieding.

De beste Singles Day aanbiedingen vind je online
1 okt, 2021

De beste Singles Day aanbiedingen vind je online

Tijdens Singles Day kun je profiteren van talloze aanbiedingen in een groot aantal winkels. Ieder jaar zijn er meer deelnemers aan dit speciale uitverkoop evenement. Er zijn fysieke winkels met kortingsacties, maar het grootste deel van de aanbiedingen vind je on line. Soms lopen de kortingen op tot wel 70 procent. Dat is vaak meer dan tijdens de traditionele uitverkoop periodes aan het einde van de zomer en de winter. Je kunt dus veel koopjes scoren tijdens deze speciale dag. Begin daarom maar vast met het maken van een verlanglijst zodat je goed voorbereid aan de dag kunt beginnen.

Grote en kleine webshops en diverse artikelen

Singles Day wordt jaarlijks op 11 november gehouden. Je hoeft trouwens helemaal geen vrijgezel te zijn om te kunnen profiteren van de grote aanbiedingen die de verschillende ketens en shops bieden. Iedereen kan online zijn slag slaan. Dit jaar zullen zeker grote internetwinkels zoals Bol.com, BCC, H&M en MediaMarkt weer van de partij zijn. Maar check gerust ook de buitenlandse online stores, die hebben vaak ook veel moois in de aanbieding. Daarnaast doen ook veel kleinere online stores mee. Je vindt tijdens Singles Day kortingen op allerlei soorten artikelen. Denk aan speelgoed, elektronica, gadgets en ook fashion. Daarnaast zijn vaak ook (tuin)gereedschap en woonaccessoires in de aanbieding.

Hoe hoog is de korting?

Singles Day duurt trouwens bij veel webshops langer dan één dag. Sommige internetwinkels beginnen enkele dagen voor Singles Day al met mooie aanbiedingen en anderen gaan juist na 11 november nog een paar dagen door. Hoe hoog de kortingen zullen zijn, is per aanbieder verschillend. Sommige winkels geven bijvoorbeeld 11% of 22% op het hele assortiment, verwijzend naar de datum 11/11. Maar andere winkels bieden juist een selectie producten aan tegen hoge kortingen. Prijsverlagingen van wel 70% zijn geen uitzondering!