De beste Singles Day aanbiedingen vind je online

Tijdens Singles Day kun je profiteren van talloze aanbiedingen in een groot aantal winkels. Ieder jaar zijn er meer deelnemers aan dit speciale uitverkoop evenement. Er zijn fysieke winkels met kortingsacties, maar het grootste deel van de aanbiedingen vind je on line. Soms lopen de kortingen op tot wel 70 procent. Dat is vaak meer dan tijdens de traditionele uitverkoop periodes aan het einde van de zomer en de winter. Je kunt dus veel koopjes scoren tijdens deze speciale dag. Begin daarom maar vast met het maken van een verlanglijst zodat je goed voorbereid aan de dag kunt beginnen.

Grote en kleine webshops en diverse artikelen

Singles Day wordt jaarlijks op 11 november gehouden. Je hoeft trouwens helemaal geen vrijgezel te zijn om te kunnen profiteren van de grote aanbiedingen die de verschillende ketens en shops bieden. Iedereen kan online zijn slag slaan. Dit jaar zullen zeker grote internetwinkels zoals Bol.com, BCC, H&M en MediaMarkt weer van de partij zijn. Maar check gerust ook de buitenlandse online stores, die hebben vaak ook veel moois in de aanbieding. Daarnaast doen ook veel kleinere online stores mee. Je vindt tijdens Singles Day kortingen op allerlei soorten artikelen. Denk aan speelgoed, elektronica, gadgets en ook fashion. Daarnaast zijn vaak ook (tuin)gereedschap en woonaccessoires in de aanbieding.

Hoe hoog is de korting?

Singles Day duurt trouwens bij veel webshops langer dan één dag. Sommige internetwinkels beginnen enkele dagen voor Singles Day al met mooie aanbiedingen en anderen gaan juist na 11 november nog een paar dagen door. Hoe hoog de kortingen zullen zijn, is per aanbieder verschillend. Sommige winkels geven bijvoorbeeld 11% of 22% op het hele assortiment, verwijzend naar de datum 11/11. Maar andere winkels bieden juist een selectie producten aan tegen hoge kortingen. Prijsverlagingen van wel 70% zijn geen uitzondering!