Dit zijn de nieuwste producten van Microsoft: Windows 11 en Office 2021

De nieuwste Windows op jouw computer zorgt ervoor dat je computer op een juiste manier werkt. Door gebruik te maken van de updates, weet je zeker dat de nieuwe beveiliging op je computer is geïnstalleerd. Ook is de bruikbaarheid van je computer beter zodra je gebruik maakt van de nieuwste Windows. Microsoft heeft de nieuwste versie van Windows, Windows 11, gelanceerd. Ga jij er gebruik van maken?

Wel of niet upgraden naar een nieuwe versie?

Na een aantal jaar stoppen de updates van je huidige Windows. Hierdoor is het van belang dat je bij blijft met de nieuwste versie van Windows. Toch is het geen verplichting om direct mee te gaan met de laatste versie. Want waarom zou je? De updates zullen nog een aantal jaar doorgaan. Daarnaast is het voor mensen die het lastig vinden om met computers om te gaan een hele verandering. Het is dus zeker niet een must om direct de nieuwste Windows 11 aan te schaffen. Na een aantal jaar is het wel de bedoeling dat je overschakelt, omdat je dan geen nieuwe updates meer krijgt. Daarbij is de upgrade gratis.

Kies het pakket die bij jou aansluit

Om onder andere Word, Powerpoint en Excel te gebruiken, kun je de nieuwste Office 2021 aanschaffen. Microsoft office 2021 is een opvolger van Microsoft 365. Door een eenmalige betaling kun je met Microsoft office 2021 direct gebruik maken van de verschillende platformen. Buiten Word, Powerpoint en Excel zijn er natuurlijk ook andere platformen te gebruiken bij Microsoft office 2021. Hiervoor zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld mails sturen? Dan kun je ook Outlook gebruiken. Als je een studie volgt, dan zul je waarschijnlijk een breder pakket aanschaffen dan iemand die dit niet doet. Kijk dus goed naar de mogelijkheden en vind de optie die het beste bij jou aansluit.